11.8.2009
SLAVNOSTI SV.BARTOLOMĚJE
Obec Holovousy srdečně zve na slavnosti sv.Bartoloměje, které se konají dne 30. srpna v Chodovicích
Turistický portál Královéhradeckého kraje najdete na adrese https://www.hkregion.cz/.
Agenda cestovního ruchu spadá od 1. června 2021 pod Odbor Kultury, památkové péče a cestovního ruchu. Informace o činnosti jsou popsány v článku Činnost odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu.
vedoucí oddělení: Ing. Martin Karas
e-mail: mkaras@khk.cz, mob.: +420 724 870 776
11.8.2009
Obec Holovousy srdečně zve na slavnosti sv.Bartoloměje, které se konají dne 30. srpna v Chodovicích
20.7.2009
Podzvičinsko letos podalo žádost o grant, a to hned na dva projekty. U obou projektů s názvy "Cyklotrasami Podzvičinska přehledně" a "Otevírání a zavírání sezony na Zvičině 2009" uspěli. Více informací získáte v tiskové zprávě Podzvičinska, která je přílohou této zprávy.
21.5.2009
Královéhradecký kraj získal ocenění za nejlepší propagační materiál
28.4.2009
Ve dnech 11.-15.3. 2009 proběhl v Berlíně již 43. ročník jednoho z největších veletrhů cestovního ruchu na světě - ITB Berlin.
24.4.2009
Ve dnech 19. – 21. 3. 2009 proběhl v prostorách Eurocentra v Jablonci nad Nisou 9. ročník veletrhu cestovního ruchu Euroregion Tour 2009.
11.4.2009
Ve dnech 5. – 9. 2. 2009 proběhl v Bruselu na výstavišti EXPO 51. ročník veletrhu cestovního ruchu Salon des Vacances Brusel, kterého se zúčastnil také Královéhradecký kraj.
27.3.2009
Prezentace kraje v sídle zahraničního zastoupení Czech Tourism ve Vídni.
10.3.2009
Ve dnech 26.2.–1. 3. 2009 proběhl v Budapešti na výstavišti Hungexpo 32. ročník veletrhu cestovního ruchu Utazas Budapešť.
27.2.2009
Veletrh Infotour a cykloturistika – 13. 3. – 14.3. 2009.
23.2.2009
Královéhradecký kraj ve spolupráci se zástupci turisticky významných území Královéhradeckého kraje připravuje zcela novou propagační brožuru s názvem „Gastrospeciality a tradiční výrobky v Královéhradeckém kraji“. Nabízíme možnost bezplatného zviditelnění Vašeho regionálního tradičního výrobku, potraviny či gastrospeciality.